Isnin, 29 Julai 2013

Pertandingan 6 Penjuru Merebut Kerusi Panas NKPUM Akan Di Perdebatkan !! Siapakah Yang Layak ???

 BAKAL MEREBUT Naib Ketua Pemuda UMNO Malaysia
Siapakah Yang Akan Di Nobatkan 
NKPUM


Siapakah antara mereka yang akan dinobatkan kerusi panas  Naib Ketua Pemuda UMNO Malaysia yang akan mengantikan YB Dato Razali Ibrahim yang telah memegang jawatan NKPUM?

KHAIRUL AZWAN
KETUA PEMUDA UMNO PERAK
 
Khairul Azwan Dato Harun atau Azwanbro merupakan seorang peniaga yang berjaya dan kalau diikutkan buat masa ini beliau memang dilihat rapat dengan ketua pergerakan pemuda UMNO Malaysia.


SAUDARA IRUAN
KETUA PEMUDA UMNO LENGGONG

Ketua Pemuda UMNO bahagian Lenggong, saudara Iruan juga tidak melepaskan peluang serta sedia menawarkan diri bertanding untuk merebut  kerusi panas NKPUM pada pemilihan yang akan datang

SAUDARA JAMAWI JAAFAR
KETUA PEMUDA UMNO TENOM SABAH

Jamawi Jaafar,iaitu Ketua Pemuda UMNO Bahagian Tenom, Sabah beliau juga telah mengisytiharkan bahawa beliau juga akan bertanding merebut Jawatan Naib Ketua Pemuda UMNO Malaysia yang akan di pertandingkan dalam Pemilihan UMNO tak lama lagi. Beliau juga mempunyai pengaruh yang besar dikalangan artis serta mempunyai jentera jentera yang agak besar dari negeri Sabah dan Serawak.

SAUDARA LOKMAN ADAM
PENGERUSI UNIT PIDATO 

Tak kurang hebat juga saudara Lokman Adam iaitu Pengerusi Unit Pidato Pemuda UMNO Malaysia juga seorang yang berpengaruh yang amat luar biasa dan beliau ini juga dilihat sangat popular dikalangan Pemuda Pemuda UMNO dan Saudara Lokman Adam juga telah mengelilingi seluruh negara dalam perlibatan memberikan ceramah serta memberikan latihan latihan  berpidato kepada ratusan orang pemuda pemuda UMNO dalam negara ini.


SAUDARA NAZIR
BN Youth Job Fair

Kemungkin juga Nazir mampu untuk memberikan saingan sengit kepada semua calon calon yang ada kerana beliau telah berjaya memberikan banyak peluang peluang pekerjaan kepada ratusan anak muda melalui program BN Youth Job Fair. Dengan ini jugak saudara Nazir mampu memberi tamparan hebat kepada pesaing pesaing yang ingin merebut jawatan NKPUM yang akan datang.


SAUDARA RAZLAN 
KETUA PEMUDA SEPUTIH

Inilah orang yang paling digeruni serta berkuasa dalam mengawal pengiat pengiat Media Sosial yang sedang  rancak berjuang demi mempertahankan sesebuah intitusi intitusi yang di mainkan oleh pengiat Media Sosial ini. Beliau dikenali Saudara Razlan dan beliau adalah Ketua Pemuda Seputeh serta beliau juga adalah Timbalan Pengerusi Unit Media Baru dan beliau juga adalah Ketua Pemuda UMNO Bahagian yang amat popular dan disenangi dikalangan Exco Exco Pemuda Malaysia.

Saudara Razlan juga mempunyai kekuatan yang begitu Drastik dan Dramatik dalam permainan Media Siber atau dikenali Media Sosial yang boleh menumbangkan calon calon lawan yang lain dengan mengunakan dan mengerakan  jentera jentera Cyber dan CyWar yang telah mempunyai pengikut pengikut yang ramai. Saudara Razlan juga begitu mahir dalam permainan Media Sosial serta beliau juga boleh melontarkan beberapa pandangan serta pendapat yang agak bernas dalam isu isu pemuda di masa kini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan